De tijden zijn zeker veranderd en dat is duidelijk te zien aan het aantal scootermodellen met drie wielen dat we tegenwoordig zien. Er was eens een tijd dat fietsen met zijwieltjes een rage waren voor kinderen. Ze waren erg populair en het werd zelfs beschouwd als een soort ‘overgangsritueel’. Het is een veel voorkomende homevideo waarin het kind op een fiets met zijwieltjes rijdt en de vader probeert bij te houden. Maar tegenwoordig kijken ouders en kinderen naar een ander product.

Een driewielige scooter is leuk. Dat is vrij duidelijk gezien het feit dat kinderen van alle leeftijden er dol op zijn. Terwijl oudere kinderen de neiging hebben om de tweewielige versie te kopen, geven kleuters en hun ouders de voorkeur aan de versie met drie wielen en dat is niet voor niets. Het is als een fiets met zijwieltjes. Het derde wiel van de 5x scootmobiel met 4 wielen zorgt voor meer stabiliteit en dit is de veiligheidsfunctie die ouders in een scooter willen hebben. Voor kleuters is dit erg belangrijk. In feite zou dit een “must-have” moeten zijn, in ieder geval tot hij ouder is.

Met veiligheidsproblemen uit de weg, kunnen ouders gerust zijn, wetende dat hun kinderen geen ongedwongen ongelukken zullen meemaken. Maar toch is het zeer aan te raden dat ouders de kinderen begeleiden tijdens het spelen. Het is beter voorkomen dan genezen en dat geldt voor elk speelgoed of product. Voorschoolse kinderen denken niet echt na over veiligheid, dus het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen. Met een driewielige scooter en jouw begeleiding zijn je kinderen veilig en hebben ze plezier in het proces.

Over plezier gesproken, kinderen zullen het helemaal naar hun zin hebben met hun scooters. Voor kleuters gaat er niets boven “scooting” overal. Kleuters zijn op een leeftijd dat ze meer willen ontdekken. Meestal zijn ze niet meer tevreden met “babyspeelgoed”. Ze willen eropuit en de omgeving verkennen. Waarom laten ze het niet in stijl doen?

Het is gemakkelijk om dat te doen als je verstandig een scooter gaat kiezen. U kunt kiezen uit de Mini Kick Scooter serie. Ze bieden veel ontwerpen en kleuren die perfect zijn voor kinderen van 2-5 jaar. Omdat de fabrikant ze heeft ontworpen voor kleuters, hebben ze ervoor gezorgd dat veiligheid de eerste prioriteit is voor deze driewielige scooter. Er zijn geen puntige randen en ze bevatten zelfs een eenvoudig achterrem- en stuurmechanisme, zodat uw kinderen het gemakkelijk kunnen bedienen. Dit zijn de redenen waarom het is bekroond met de Oppenheim Toy Gold en Platinum Award Seals voor 2009.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *